Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2041730

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser att mitt konstaterande betr Apdamerna tog hårt i Apboken.
Lika hårt som Bulans Frölundadiss igår tog på den humorbefriade Roger Rödskin hi hi hi.
Man blev glad!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, nu var ju DamApan jävligt nära att spöa DaMooDoo. De lyckades ju sammanlagt få till drygt 3 skott på mål i snitt varje period; det måste ju formligen ha duggat attacker mot den stackars DaMooDoovakten. Medan DaMooDoo var i princip helt neutraliserade, orkade bara få till 21 skott per period. Nu studar jag puckarna ibland lite slumpartat i hockey och den rättmätige segraren DamApan hade inte flytet med sig och förlorade trots sitt väldiga övertag. Inte undra på att de blir ledsna i ögat i sektkretsar.

Men vi vet ju att SKULLE DamApan ha lyckats och tagit sig till SDHL - då hade ApPea, som vanligt, lagt ned damlaget lika säkert som ett brev på pos...jag menar lika säkert som att i blygden är man bästigast på sexfingrad banjo.

Ja, Rogern gjorde en väldigt blek figur när Bulan ägde ned honom så det stänkte om det.

Bulan har hela året mentalt tränat spelarna på att "ska man vinna SM, är Filmlunda laget men måste slå" och igår fick vi resultatet av detta när Luleå totalt körde över Fulunda i första perioden och sedan bara ägde matchen i mål; lät Filmlunda trycka på, och fick en j-a massa kontringar.

Det vete fan om Filmlunda med alla sina överbetalda köpespelare verkligen kommer att bli något att hänga i julgranen - med apsläckta eller tända ljus - eller inte. Visst, de BORDE kunna komma upp i nivå, men inte alls säkert att de lyckas, som det sett ut. Kanske är de mentalt slut nu, sedan de fixade CHL igen?

Möjligen kommer de riktigt svåra konkurrenterna att bli Röglet, kanske också Apan, och möjligen blir Warulfven också att räkna med?

Jag tycker att matchen mot Filmlunda ger en hopp om att vi nu kommer upp ur formgropen och att vi vänder tillbaka till vår riktiga nivå. När Luleå igår, under nästan två minuter, efter filmfuskande Fullundamygel fick spela 3 mot 5 och fixade det...det var minuter när tårarna nästan rann av stolthet över vårt fina lag.

100% Luleåhjärta! Kommer du ihåg den kampanjen, Wolf? jag har för mig att du och jag tillsammans stod för minst 20% av de ekonomiska bidragen, som därefter av LuleåFans skänktes som stöd till klubbens juniorhockey. Därefter gjorde ju en annan person med 100% Luleåhjärta, en viss FruktHamster, också en fin insats... Och resultatet ser vi idag:-)
Kommentera