Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2041729

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Ja, det är i sanning ett vårtecken:-)

Vi kommer väl ihåg hur det lät när den vidrige brottslingen ApPea - sektens onde genius och hockeyns svar på herrtidningarnas flamsfjolla Bingo Rimér - förklarade att:
• Nu går APAN in och storsatsar för att etablera ett Riktigt Damhockeylag för hela NORRBOTTEN och Västerbotten.
• Vi bygger upp från grunden med flickor från blygden
• Om tre år är vi i SDHL

Nu vet vi facit:
• Storsatsningen har bestått i att de på Apans hemsida helt nonchalerar att de har ett damlag; ingen bevakning, inga nyheter. Och inga ledare och materialförvaltare och sådant utan det har man tagit in "vem som helst" att sköta, med enda kvalifikationen att de inte begärde lön.
• Tre år i rad har DamApan "vunnit" Norrettan, dvs en hobbyserie som bara Burkölen och DamApan kan vinna. Därefter har DamApan slagit östra ettans lag och fått kvala till SDHL tre år i rad, mött SDHLs bottenlag - och KROSSATS!

Som alla vet är ApPeas inställning till damer att hockey ska de ge fan i, förutom att de två gånger per år ska infinna sig när ApPea utlyser "Ladies Night!" för att se HERRLAGET spela och för det spektaklet ska de betala 500:- ! Men då ingår paraplydrink. Verkar som att ApPea lärt sig hanteringen av flamsfjollan Bingo.

Eftersom ApPea och den galne brännvinsjournalisten Fehlman var de två äcklen som låg bakom strategien att sprida lögner om Lule Hockey, Luleå och Norrbotten inser man i efterhand att där har man en tidigare duo som lekt tappa tvålen i bastun innan herrar CryBert och svinegård tog över.


På bilderna nedan ser vi ApPea överst och hans alter ego Bingo Rimér nederst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I slutspelet för hockeydamer - ja, det handlar alltså om SM, inte när hobbydamerna DamApan piskas offentligt med tvåsiffrigt av SDHLs bottenlag - har DamHV strax slagit ut DamGårn med 3-0 i matcher och är klara för final.

I den andra semifinalen är det Luleå mot DamPölsan och Luleå har vunnit två första matcherna, den tredje spelas i Delfinen 18.45 i kväll.

Man kanske skulle tro att det därmed är klart - Luleå har ju slagit DamPölsan i 27/28 matcher vi mött varandra, men inför säsongen storsatsande DamPölsan vann ju sista matchen i SDHL mot Luleå och - även om de torskat de två inledande matcherna i semifinalen - haft oavgjort med 15 min kvar av tredje perioden i båda slutspelsmatcherna mot Luleå, följt av att Luleå satt vinstmålet; och i dampölseliga sammanhang anser de att DamPölsan varit de bästigaste laget i matcherna.

Jag vet inte hur det är med det där, har fått för mig att det handlar om att vinna, men det låter ju som att det är ganska jämnt och om DamPölsan skärper till sig kanske de trots allt har chans att vända underläget och ta de tre följande matcherna?

Vi har ju - fast på herrsidan - varit med om liknande pölserliga vändningar ett antal gånger...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ser att mitt konstaterande betr Apdamerna tog hårt i Apboken.
Lika hårt som Bulans Frölundadiss igår tog på den humorbefriade Roger Rödskin hi hi hi.
Man blev glad!
Kommentera