Luleå HF

115741 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2041731

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
I slutspelet för hockeydamer - ja, det handlar alltså om SM, inte när hobbydamerna DamApan piskas offentligt med tvåsiffrigt av SDHLs bottenlag - har DamHV strax slagit ut DamGårn med 3-0 i matcher och är klara för final.

I den andra semifinalen är det Luleå mot DamPölsan och Luleå har vunnit två första matcherna, den tredje spelas i Delfinen 18.45 i kväll.

Man kanske skulle tro att det därmed är klart - Luleå har ju slagit DamPölsan i 27/28 matcher vi mött varandra, men inför säsongen storsatsande DamPölsan vann ju sista matchen i SDHL mot Luleå och - även om de torskat de två inledande matcherna i semifinalen - haft oavgjort med 15 min kvar av tredje perioden i båda slutspelsmatcherna mot Luleå, följt av att Luleå satt vinstmålet; och i dampölseliga sammanhang anser de att DamPölsan varit de bästigaste laget i matcherna.

Jag vet inte hur det är med det där, har fått för mig att det handlar om att vinna, men det låter ju som att det är ganska jämnt och om DamPölsan skärper till sig kanske de trots allt har chans att vända underläget och ta de tre följande matcherna?

Vi har ju - fast på herrsidan - varit med om liknande pölserliga vändningar ett antal gånger...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ha ha dagens rolighet i ApPravda Norran:

De tvenne gratistränarna i Apdaman lipar ut och förklarar att ”SDHL är en stängd serie”
Öhhhhh, nej kära gratisarbetare det är den inte!
Men lätt att förledas när man dansar igenom kalkonserien division 1 norra dam och med uppblåst självbild i Pravda och Nordkraft.
Men sanningen är att om Pea ville satsa på er skulle det gå vägen ända fram till högsta serien men det vill han inte.

Så det blir nog att hålla till i tjolahejtjolahopp seien under överskådlig tid och på tv beundra de stora flickorna i SDHL.
Hi hi hi hi.
Kommentera