Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2043208

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan värmer i Piteå hockeys tröjor. Jag vill kräkas.
I Piteå finns fler Luleå supportrar än apsupportrar, inte tvärtom, men dom pissar man på i Piteklubben. Lillepluttkommunen har hybris och ”kan själv” - Luleå ska ju inte ha allt! Inte konstigt att Norrbotten inte växer.
Blähhhh
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: och Vombat: Håller med om Apans försök att sno pite. Så j-a typiskt och vidrigt av den inbilska sekten med medlemskrav sex fingrar.

Trist att det i Pite under åren funnits en minoritet med svårartad luleåavundsjuka. När Luleå på åttiotalet gick förbi Pite ordentligt och seglade iväg högt upp på hockeyhimlen, med följd att spelare från pitetrakten sökte sig till närliggande elitserielaget Luleå var det ju en naturligt utveckling. Typ här nere i Fjollträsk ser förstås ingen det som konstigt att Folk inom 5-10 mils avstånd sökt sig till Djurgården, tidigare också Riktiga AIK och Tälje för att spela i Elitserien. Vad fan skulle de annars göra?

Men i pite blev vissa sura och när vi tog gludet menade man att "gludet var pites" eftersom vi hade många duktiga spelare från pitetrakten i laget. Om man ska leda NÅGON anledning till att Luleå lyckades men inte Piteå är det förstås eftersom klubben Luleå och våra ledare var överlägset klubben Piteå och deras ledare. Så ska de vara sura på några är det förbanne mig egna ledare och egna klubben. EAT THE PAIN!

Men detta minimala men högröstade luleåhat får mig att må illa. Ge er, för fan!

Dessa visserligen få men irriterande luleåhatare påminner mig om sådant illaluktande som ibland fastnar under skon, när man vandrar på gator som hundar förorenat. Mycket obehagligt en varm dag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Jag kan bara hålla med. Vet flera Piteåbor som avskyr Apan mer än falsk pitepalt. Var inte Piteå Kommun huvudsponsor i nån match i aparenan tidigare? Ligger nog i det skulle jag tro.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02:
Som pitebo vill jag kräkas åt det. Pite är för helvete inte en del av Skelleftebygden. Men aporne har nån jävla hybris och deras jävla storhetsvansinne vet inga gränser. Men mig veterligen har inte Pite nån del i påhittet utan tror att det är något eget påkommet samröre med småklubbar främst inim den egna kommunen för att de inte ska grina för att alla pengar går till apan
Kommentera