Luleå HF

115473 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2043205

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Men vilken pinsam filmning av djurgårdaren. Klämmer tag i Engsunds klubba och slänger sig som en Film-/fusklundaspelare. Jag är så trött på SHL-domarna. Hur kan dummeriet bli sämre och sämre ju mer erfarenhet de får?! Jag kan ta att nån ny domare har lite problem men den absolut sämsta är den mest erfarna av dem alla, tätt följd av kroknäsan. Tack och lov så går ju höjdhopparen i pension efter denna säsong, och jag kommer fira det med att köpa en dyr skumpa...har du kanske några tips, Sven? Jag tänkte mig en flarra gula änkan kanske, men vet du nån ännu godare i ungefär samma prisklass så tar jag gärna emot tips :)
För övrigt kul att se att Luleå bjuder upp till kamp trots så många av våra bästa spelare som vilar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Daddeh: Hallå där! Kul att du får tid vara med på snacket och nu, när vi närmar oss ett spännande slutspel, blir det extra intressant.

Jag håller med du om Änkan:-) Men ändå blir det oftast annat, eftersom de övriga vid tillfället vill ha torrare skumpa än änkan. Men sötman tycker jag vägs upp av den klassiskt vackar etiketten; inte att bortse från, när det gäller att njuta!

Jo, om DIF-supportrarna. Redan efter några minuter av första perioden såg jag mig omkring och kommenterade att "Oj, de låter som MooDoo-läktarna för länge sedan; är dt småttingrookies som fått för sig att se hockey?".

Och så körde de på, och det tycktes påverka såväl hemmaspelare som zebror. Zebrorna inledde med att ta ut några gårdare, sedan måste de kompensera genom att ta ut Luleåspelare och så höll de på och visade ut i en juste match där de mycket väl kunde avstått blåsa nästan helt. Några gårdare eldade upp sig, bl a vakten svedberg som får för sig att han ska ut och slåss eftersom publiken vrålade och fick för sig att Einar Wolf avlossat skott efter periodslut och avblåsning. Det var naturligtvis fel, lillebror Wolf har förstås koll, och sköt när 0,5 sekunder återstod. Och i relation till det får Svedbergs och andras ilska att bara bli pinsam.

Luleås spelare var betydligt mer coola inför allt. Körde på och visade upp halvhyggligt spel, jag har ingenting alls att klaga på. Men det förstås att vi redan vunnit serien och nog påverkade det vårt spel; inga onödiga insatser, riskera skadas inför slutspelet. Och så hade vi ju Erik, Sondell, Petter och fler hemma, plus Lassi vilade.

Mitt intryck är att skulle vi kört bästa möjliga uppställning och matchen gällt något - då hade vi vunnit ganska enkelt. Får vi möta Djurgårn i slutspel är jag helt säker på att vi vinner.

Nu fixade vi till 2-2 ändå; det är ju ett jäkligt vanligt resultat för oss på Hovet och vanligen vinner vi sedan med 2-3. Nu var det nära igen, efter ett härligt samspel i övertid som nästan resulterande, men i stället fick DIF in 3-2 och de blev förstås glada.

Själv blev jag inte oglad, direkt, tänker att det finns en liten chans att DIF kan passera Apa och när det gäller tre sista omgångarna skulle jag vilja se Apan lämna plats 2-3, där de kan få förorena CHL igen.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Apan värmer i Piteå hockeys tröjor. Jag vill kräkas.
I Piteå finns fler Luleå supportrar än apsupportrar, inte tvärtom, men dom pissar man på i Piteklubben. Lillepluttkommunen har hybris och ”kan själv” - Luleå ska ju inte ha allt! Inte konstigt att Norrbotten inte växer.
Blähhhh
Kommentera