Luleå HF

115790 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2046146

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tror att SHL bara försöker köpa tid och att risken ändå är stor för ett totalstopp från matcher och rimligtvis blir då seriesegraren SM-Guld vinnare kan leva med detta hade det däremot varit kaffe så hade jag protesterat och sparkat bakut - era sydliga grannar från norr lär dock bli oxtokiga om detta skulle ske
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dembo: Mycket möjligt att du får rätt. Slutspelen brukar ju bli inkomstkällor för föreningarna varför kassören gnuggar händerna ju fler matcher det blir.

Men nu kommer det att bli enbart förluster, speciellt för att spela borta. Kan nog tänkas bli många som kommer att för denna säsongen välja "Vi lägger ned skiten".

Personligen skulle jag beklaga det. Inte bara för att jag gillar att se hockey - i är skulle jag gilla att se Luleå vara så starka att man tar hem Le Mans. Vore trevligt att täppa till apkäftar och bottenlagskäftar.

Och mer sportsligt att spela om det. Även om Luleå förlorar den hemmaplansfördel vi kommer att ha mot samtliga lag som följd av vår starka serie.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dembo: Ett bra skäl att ge oss gludet, oxtokiga apor vore nåt att skåda! Känns annars som att tok ligger naturligt i inavelsträsk
Kommentera