115462 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2046421

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Ingen imponerande första period av Luleå alls. Apan har tutat och kört, sådan där amatörmässig kör så det ryker-hockey, medan Luleå inte alls har kommit igång.

Fast 0-0 i paus.

Ganska tydligt vilket lag som förlorar och vilket som vinner på att en väntat fullsatt Delfin för att stödja och trumma igång hemmalaget saknas.

Och för att ytterligare lägga ko på laxen och lök på isen: vi har alltså de tvenne aprunkarzebrorna herrar Björköhlund från Bodenälvsbyn. Huga!

Warulfven kör så det ryker - hela 0-4 mot Läjkers efter första och får de in tre mål till kommer de att placera sig före Apan i sluttabellen även om Apan skulle vinna i övertid/straffar. Faktum är att med tre mål till passerar de t o m HV i detta nu, där hv har 0-1-ledning på Trottoaren efter första.

Röglet tyvärr under 0-2 mot Malmoe, där hoppas vi se skärpning.

Men djurgårn tycks underifrån inte hota avancera, speciellt som de ligger under mot Bottenlaget med 2-0.

Vilket innebär att just nu lutar det mot
• Bottenlaget - läjkrarna
• Gangsteröret - malmoe
i det sociala slutspelet. När nu det kan tänkas bli av...

Själv har jag precis tappat elen för fjärde gången idag på södra Öland och får väl skicka in detta när/om jag kan.

Det var skrivet efter första perioden, men nu är vi inne i drygt halva tredje och Luleå har 2-0:-)

HV har tappat och ligger under, men Röglet har vänt mot Malmoe.

OCH ALLT DETTA INNEBÄR ATT I DETTA NU ÄR APANUSEN UTANFÖR EUROPAMÄSTERSKAPET CHL!!!