Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2047597

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Dembo: Jag håller med du. Väntat, men trist.

Men eftersom alla gärna följer skocken bäääääh för det är enklast hade motsatsen varit mycket överraskande, när nu hockey och sparkboll lagts ner överallt.

Kan regeringen stå emot att hitta på stängda gränser, skolor och allt som helst, när nu andra stänger?

Jag tror det, men bara fan vet.

Klubbarna motiverar det med att "hockey ska spelas med publik" vilket i mångas supportrars öron kan klinga vackert. Men allvarligt talat tror jag att den egentligen meningen är att "hockey ska spelas med inkomster" och att många/de flesta inte alls var beredda att ta de förluster som ett slutspel utan publikinkomster skulle innebära.

Ja, fyfan. I detta läge beklagar jag att vi inte haft stängda gränser för alla jävlar som nödvändigtvis måste åka till alperna för att festa loss under våren; hade vi stängt då skulle vi inte haft inställt hockeyslutspel nu. Kan vi inte fakturera de alperna-lallarna?

Vad innebär detta nu?

• Ingen får Le Mans i år?

• Apjävlarna får plötsligt sista fribiljetten till CHL nästa säsing?

Satan-i-gatan detta j-a kronvirus.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Skolorna tror jag man försöker köra tills terminsslut i och med att det skulle sätta många föräldrar som inte har möjlighet att jobba hemma i en knepig sits fast man vet inte situationen kan ju tyvärr snabbt förändras till det sämre och då kommer karantänsbeslut eventuellt att tas
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ännu sjukare är dom dumjävlar som åkt på semester till Spanien nu är ju rent huvudlöst och oansvarigt att göra det i dessa tider - lycka till att komma hem nu då Spanien satt hela landet i karantän - ja hehe det vore ju en ide att lägga en extraskatt på alplallarna
Kommentera