Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2049000

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Tyvärr Sven är SM guld 2019-2020 V.A.K. Jag tror att vi hade haft flera kandidater till slutsegern. Om ni vill bete er som SM vinnare är det ok fast ni inte är det. Det bjuder vi på. Ha nu en underbar vår och sommar och väl mött i höst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Jo. Sammanlagt tio kandidater. Men när Luleå varit på topp känner jag att intet annat lag kunnat hota oss i bäst av 7 eller ens bäst av 5 matcher. Varje lag som mött oss - när vi varit på topp - har vi besegrat tämligen enkelt. Jag har främst undrat om vi skulle kunnat vinna mot Röglet men numera känner jag mig övertygad om att vi skulle fixat även röglarna.

Å andra sidan vet vi vad vi sedan länge vetat. Att...

Warulfven är Warulfven.

Men antingen accepterar man att vi officiellt inte har någon svensk mästare detta år, eller så kan man välja att inofficiellt se någon klubb som mästare. Och med Luleå hela 14 poäng och 26 plusmål före er Ulfvar finns det bara en kandidat.

Men i vilket fall - ha en underbar vår och sommar och så hoppas vi att detta covid-19-elände är över så snart som möjligt att vi återigen kan ses på denna virtuella läktare och följa vår härliga hockey:-)
Kommentera