Luleå HF

115479 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2049015

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: Jo. Sammanlagt tio kandidater. Men när Luleå varit på topp känner jag att intet annat lag kunnat hota oss i bäst av 7 eller ens bäst av 5 matcher. Varje lag som mött oss - när vi varit på topp - har vi besegrat tämligen enkelt. Jag har främst undrat om vi skulle kunnat vinna mot Röglet men numera känner jag mig övertygad om att vi skulle fixat även röglarna.

Å andra sidan vet vi vad vi sedan länge vetat. Att...

Warulfven är Warulfven.

Men antingen accepterar man att vi officiellt inte har någon svensk mästare detta år, eller så kan man välja att inofficiellt se någon klubb som mästare. Och med Luleå hela 14 poäng och 26 plusmål före er Ulfvar finns det bara en kandidat.

Men i vilket fall - ha en underbar vår och sommar och så hoppas vi att detta covid-19-elände är över så snart som möjligt att vi återigen kan ses på denna virtuella läktare och följa vår härliga hockey:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Lugnt på detta forum nu efter Coronaspridningen, fast ganska skönt att invänta sommaren som Sveriges bästa lag, det finns det ingen tvekan om :-D

Tänkte just på hur Yoda spyr galla om att Luleå är ett sargutdunkarlag, tittar man på officiell statistik så slår faktiskt Skellefteå mer puckar till icing än Luleå.

Men det förstår nog inte Yoda, han får fortsätta vara bitter över att Skellefteå egentligen inte håller SHL klass utan borde degraderas till Allsvenskan där dom hör hemma.

Ha en bra vår/sommar alla Lulefans så ses vi till hösten.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:
Så oerhört trist avslutning på året och som sportintresserad man som saknar hamsterbeteende så får man försöka roa sig med att det blir en lång sillysäsong iallafall. Har hittills hunnit notera Aftonbladet hade en rubrik som löd att "Flykt från Luleå" 5 spelare lämnar. Några dagar efteråt konstaterade samma tidning att 5 lämnar HV, 6 lämnar Dif och elva lämnar Oskars. Men det var inte "flykt" märkligt...
Sen i dagarna så blev Luleås Oskar Nilsson klar för köpelaget. Och i alla tidningar så är han Lulebo förutom i Norran, där är han bara norrbottning. Stackarn....
Vad är Norran rädd för? Varför vågar man inte nämna Luleå hockey? Löjligt

Nåja. Nu checkar man ut och tar ledigt från snacket. Ha det bäst allesammans...
Kommentera