Luleå HF

115478 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2049260

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: En kvarts miljon gestikulerande Italienare som springer omkring med smittan känns inte bra. Läget i Stockholm verkar ej heller bra. Enligt formeln 111 smittade i Norrbotten. Bara tvätta händerna
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
-Ja jävlar i mej!! Nu ska vi ta guld i år!
Men som vanligt med Lule rinner det ut till sand..
Inställda slutspelet var otroligt tråkigt och jag är helt övertygad att om det spelats hade vi tagit guldet till Skellefteå med tanke på den trend vi hade i slutet.

Men de var då det och de ger inget att spekulera hur de hade gått

Nu nalkas en ny säsong med lite annorlunda förutsättningar utan publik (åtminstone i början?) Man undrar hur det kommer att upplevas för oss åskådare? En lule match där man endast hör Bullan skrika i 3 perioder? Eller en mumlare hos oss som kanske för en gångs skull hörs för första gången 😏🙈

Hur kommer det att påverka spelarna? Kommer det att bli ett maraton med 52 omgångar av loja "träningsmatcher" avrundat med ett slutspel? Kommer dom att kunna tagga till ordentligt utan publik?

Hoppas så klart att vi ska gå bättre i år än förra året men klarar vi topp 6 är det nog mer än godkänt och klarar ni samma ska ni nog vara glad, båda våra lag har sin brister och för oss är det backarna och för er är det målvakterna och att ni inte har "underdog" stämpel, tror de värsta för er blir om laget ska göra en Linköping och förlita sig på klasen-kedjan och den inte får allt att fungera direkt och det börjar gå troll i alltihop!

Sen står Groko gänget där som fågelholkar och ser sitt Lule mitt i tabellen och undrar vafan hände! 😏 -Lassie kom hem!
Kommentera