Luleå HF

115459 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2068102

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Världens bästa juniorback just nu förlänger med oss, gött med ett år till med Nisse.

HÄRLIGT!!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: J, helt fantastiskt att få se Nisse i Luleå en säsong till! När Bulan våren 2018 släppte in Nisse var han härlig att se, men mycket ung. Till förra säsongen hade han ökat på sig med muskler och dessutom var det jesper som fick guldsitsen att lira backpar med Erik.

Men i fjol smällde det till rejält! I par med Erik blev Nisse bara bättre och bättre och det var underbart att se hur Luleå lyckats fostra en sådan kommande storbak i NHL.

Men alltför många har gått över för tidigt och man hoppades att Nisse skulle ta ett ytterligare år hemma för att skaffa sig mer rutin och ännu bättre förutsättningar för att snabbt etablera sig som stjärna i NHL. Fast när han gjorde det så överljuvligt bra redan i fjol trodde man att det var kört.

Men så kom detta med covid och som läget just nu är är det svårt att veta exakt hur säsongen 2020-2021 kommer att gestalta sig i NHL. Och det blev väl tungen på, för Nisse att besluta sig stanna kvar.

Och vi tackar för det.

Men hur blir det?

Fortsätter Bulan köra Nisse och Erik tillsammans? I så fall kommer förstås båda att bli t o m ännu bättre än i fjol.

Eller kommer han att sätta den nyrekryterade unga talangbacken med Erik och låta Nisse vara mogen för att leda ett eget backpar?

Kanske testar både.och. Spännande blir det i vilket fall.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Några månader extremt upptagen med annat - och å andra sidan har det ovarit hockey. Sedan Luleå tog SM-gludet 2019-2020 informellt.

Frågan är hur det bli när SHL startar i september. Det blir med all sannolikhet UTAN publik och frågan är hur länge det ska pågå. Det beror förstås på utvecklingen av covidutbrottet - som just nu är begränsat eftersom luftdroppsmittor sprids sämre under somrar då färre luftburna luftvägsvirus sprids; dessutom är folk oftare ute än inne, vilket betyder att de smittämnen som utsöndras till största delen omedelbart ventileras bort.

Visst. Hockey på riktigt kräver publik men jag, som ser många av Luleås matcher olive kan ju stå ut med att få göra det utan publik - när alternativet är ingen hockey alls.

Kanske lugnar det sig under hockeysäsongen 2020-2021, kanske får vi se en återkomst med begränsad publik? I vilket fall härligt att ligan beslutat köra igång i vilket fall. Några månader kvar bara...
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: underbart, helt enkelt skitkul 😀
Kommentera