Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2068581

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: J, helt fantastiskt att få se Nisse i Luleå en säsong till! När Bulan våren 2018 släppte in Nisse var han härlig att se, men mycket ung. Till förra säsongen hade han ökat på sig med muskler och dessutom var det jesper som fick guldsitsen att lira backpar med Erik.

Men i fjol smällde det till rejält! I par med Erik blev Nisse bara bättre och bättre och det var underbart att se hur Luleå lyckats fostra en sådan kommande storbak i NHL.

Men alltför många har gått över för tidigt och man hoppades att Nisse skulle ta ett ytterligare år hemma för att skaffa sig mer rutin och ännu bättre förutsättningar för att snabbt etablera sig som stjärna i NHL. Fast när han gjorde det så överljuvligt bra redan i fjol trodde man att det var kört.

Men så kom detta med covid och som läget just nu är är det svårt att veta exakt hur säsongen 2020-2021 kommer att gestalta sig i NHL. Och det blev väl tungen på, för Nisse att besluta sig stanna kvar.

Och vi tackar för det.

Men hur blir det?

Fortsätter Bulan köra Nisse och Erik tillsammans? I så fall kommer förstås båda att bli t o m ännu bättre än i fjol.

Eller kommer han att sätta den nyrekryterade unga talangbacken med Erik och låta Nisse vara mogen för att leda ett eget backpar?

Kanske testar både.och. Spännande blir det i vilket fall.
Kommentera