Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2068759

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Jo. Klasen och Nisse känns som fantastiska förstärkningar:-) Och värt att påpeka att otroligt snyggt av Skuggan och Bulan att så tidigt identifiera våra finska blivande världsmästare och signa de båda för två år - dvs även de känns som en skänk från ovan när vi ska ta oss an kommande säsong.

Målvaktssidan blir mycket spännande att följa. Jag känner mig rätt säker på att de kommer att kunna hantera spadarna på SHL-toppnivå men visst behöver vi se det innan vi vet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och så har vi Champions.

När Luleå var Europamästare hade man "glömt" att regerande mästarna skulle topprankas vilket innebar att vi rankades nr 30 eller så i nästa turnering med en svår väg det året.

Numera har man ju rättat till det och Köplustan har därmed nr 1 medan Luleå i CHL är topprankat som nr 2, samma plats i Europa vi har från den etablerade rankingen av Europa där bara CSKA är framför oss.

Ändå hade vi oturen att lottas in på en svår halva men vad fan - det ska nog ordna sig ändå. Vi inleder med att möta Hamburg, en gammal bekanting som vi slagit ut tidigare år.

Irriterande nog myglade sig Apan in på gratisbiljett till CHL igen. De slutade ju så uselt i SHL så det skulle inte räckt men eftersom SM-slutspelet ställdes in smet de med ändå. Nu möter de Zug i första omgången och vi håller tummarna för att de då sparkas ut direkt. Inget av de övriga lagen och länderna vill ju se denna Apa - som spelar inför helt tomma läktare i Skellefteå även när det INTE pågår coronautbrott - kvar i vår turnering.
Kommentera