Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2069785

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Björklöven har ett intressant lag och de gick en väldigt intressant kvalserie i våras till mötes och jag tror de hade haft en stor chans mot Oskarshamn eller Leksand. Tror att de förmodligen vart i Elitserien om inte Coronan ställt till det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
M.Lemiux: Jo. Tror att Burkölen varit klara favoriter mot Oskars eller Trottoarkanten. Även MooDoo hade haft bra chans, Timrå hade nog också haft möjlighet.

Kändes riktigt, riktigt illa att de inte fick spela om det och lika illa att Trottoarkanten och Oskars hur orättvist som helst blev kvar i SHL utan att ha gjort rätt för det.

Tänkte att Ölen nog inte skulle ha chans att upprepa det kommande säsong 2020-2021, dessutom nu svårare när bara ett lag från allsvenskan går upp.

Men nu verkar det allt mer som att man kanske kan bli lika starka i år. Kul! Vet inte om laget kan vara igång redan när vi möter dem, men det finns ju en risk att de kan bli svåra, när de nu får chans att möta inofficiella svenska mästarna Luleå Hockey. Blir kul att se!

"Bara" 31 dagar till dess att vi får se Luleå Hockey på is igen!

13 mil söderut har ett årligt återkommande jippo med gratis fiskdamm och ansiktsmålning ställts in - officiellt för att undvika coronasmitta, men igen-kligen för att Apan behöver snåla och spara pengar, för att subventionera ApPea skrytbygge av lyxrestaurang som saknar gäster förutom de trashankar som gläntar på dörren och undrar "Hur mycket kostar fulölen?". I kombination med Näsans våldsamma köpfest då han under tre år slösade bort 30 miljoner på bekväma primadonnor.
Kommentera