Luleå HF

115679 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2069937

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sofia Reideborn har vaktat fem säsonger i SDHL och lyckats bli nr 16, 21, 15, 10, 9 i vaktligan.

Ingen stjärna precis...

Senaste året har hon förklarat att Damkronorna hade helt fel som strejkade och att damer drar ingen publik och bör därför inte ha speciellt betalt.Nu kommer hon ut med att "det händer att damhockeyspelare är ihop med annan damhockeyspelare i samma lag" och de måste sluta med detta om de ska behandlas som "proffsiga".

Stocksunds hockeylag svarar med att sparka henne.

Själv är hon förvånad: "Så j-a skitbra som jag är borde jag få säga vad jag vill". Hon han inte ens berätta att hon framöver tänkte spela i en historiskt, klassisk mask a la Ku Klux Klan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dramalamat om Frölunda "Indians" fortsätter. Nu framkommer det att andra internationella lag som kallar sig indianer, rödskinn och så vidare och påstår att det är en hyllning till den amerikanska ursprungsbefolkningen också donerar pengar till denna befolkning, t ex för att subventionera deras sjukvård som är på bedrövlig nivå.

Frölunda däremot skänker inte ett korvöre.

Efter åren med bindgalne Bros kallades vi för Vilda Västern, förklarar man, och när alla lag på 90-talet skulle hitta på någon symbol för att bli "amerikanskkkka och moderna"v hade vi cowboys och indians att välja på. Vi tyckte indianerna var tuffare så vi valde det.

Ingenting av detta har något med hockey att göra förstås, men det är förstås symptomatisk för laget med glappande klockor som alltid styrts av hockeyinkompetenta ledare som bara velat ha något att göra medan de väntar på att sparkbollen drar i gång.
Kommentera