Luleå HF

115719 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2072385

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tarasov: Ja, sent påkommen bekännelse, men bra att den kom.

Anders Nilsson och Robin Lehner och deras fruar blev ju mycket goda vänner i Buffalo och levererade jättefina stats på 92%-nivå.

Anders lirar ju sedan många år med regnbåge på hjälmen och är en framträdande företrädare för allas rätt.

I det sammanhanget var det trist att se Lehner köra "Trump-hjälm" men tydligen har han bara använt den "på kul" en enda gång, i samband med en träningsmatch där han inte ens spelade.

Min gissning är att Lehner tyckte det var skojigt att "gilla" Trump, som var en välkänd galenpanna.

Men Lehner är ju numera hyllad och respekterad sedan han kommit ut ur garderoben och öppet berättat om den pyskiska ohälsa han länge lidit av inklusive hur han drack på som fan för att "självbehandla" sig. Vi får väl sätta Trump-hjälmen som ett uttryck för den perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Hockeysverige lyckas leverera en delvis hygglig bedömning av målvaktsparen i SHL kommande säsong. Lite personliga men ändå bitvis kunniga kommentarer. Ovanligt för siten som på senare tid varit rätt kass och förutom aprunkeriet mest haft artiklar "ett noname" väljer ut sin favvofemma historiskt i division 2.

Att notera är att bara fyra lag kör med vakter utbildade i Luleås fantastiska vaktskola. T ex Läjkers och HK Arslet, men å andra sidan är båda Luleås vakter och båda Röglets vakter Luleåprodukter.

Sist i kön kommer Apan eftersom ingen av SHL:s 2x14=28 vakter är utbildade av Apan. Förstås.Sådana hittar man i division 2 som bäst...
Uppladdat:

450x300-images-5_4.jpegimages-5_4.jpeg

Kommentera