Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2072499

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Örebropojken backen Philip Broberg, som Apan köpte in förra åren sedan han draftats av Oilers i förstaronden, gör succé i Kanada och är kvar i Oilers trupp i slutspelet mot Chicago. Alltmer talar för att han blir kvar där.

Vidare har ju Apan tappat backarna Jonathan Pudas, Patrick Norén med flera.

Det innebär att Apan nu ståtar med en backuppsättning där ingen av spelarna ens platsar på SHL-nivå förutom för Apan förstås, eftersom laget bara har råd att betala för andrasortering efter Näsans vilda köpfest under tre år och ApPeas skrytbygge med ett mycket gott mat ryckte.

Det blir ju lite annat att stå i mål för Apan denna säsong, jämfört med förra. Vi förutsätter att no-name-backarna kommer att fortsätta leverera misstag när det blir fastnaglade i egen zon och att puckarna kommer att dugga tätt mot den drar nitlotten och får ta Apspaden.

Lille Gustaf, som är känd för att krisa ihop och lämna matcher emellanåt eller bli utanför laget i veckor för att ligga på tala ut-soffan hos appyskologer får lite att bita i...

Kolla in blicken på lille Gustaf här nedan. Alla som tror att han är stabil nog att fixa det räcker upp en hand.

OBS! Händer med sex fingrar räknas inte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Som jag nämnde tidigare så började rykten florera om Cehlarik till leksand och nu verkar det äntligen som att det stämde
Kommentera