Luleå HF

115652 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2072507

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage:

Han är tydligen väldigt god vän med Hrivik
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
mattias - 74: Väldigt god vän med Hrivik, som spelar för er?

Ja, jag vet inte precis. Kvällsposten skriver visserligen "Cehlariks landsman Marek Hrivik, som gärna ser en landsman i laget. Båda två har dessutom fostrats i samma klubb hemma i Slovakien, MsHK Zilina." Men det ser lite överdrivet ut.

De talar förstås slovakiska båda två, och dessutom engelska eftersom båda varit i nordamerika många år. Men det tror jag är det enda. Pistol Pete är visserligen född och uppvuxen i Zilina, medan Hriviv kommer från Cadca, även om han sedan var 2 år i Hrivik, innan han som 17-åring gick vidare till Orange i Bratislava.

De två år som Hrivic som 15-16-åring var i Zilina var Pistol Pete bara 11-12 år gammal; gissningsvis spelade han då i pojklag men någon större "kontakt" med den 4 år äldre Hrivic hade han nog inte?!

Se nedanstående tabell där man inser att någon kontakt lär de inte ha haft senare heller. Visserligen har båda spelat landslagshockey för Slovakiens U18, U20 och seniorer - men de år en av dem varit med har den andre saknats och så vidare.

Nej, jag tror inte att de är väldigt goda vänner, det skulle förvåna mig. Jag gissar att de överhuvudtaget inte känner varandra.

Ledsen att komma med trista besked men det kan ju hända att ni lyckas värva Pistol Pete ändå.
Kommentera