Luleå HF

115810 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2072837

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Osj02: Vombat: och DansbandsWolf: Otroligt vilken soppa.

Det gäller alltså en match säsongen innan förra säsongen, 3 november nere i Aparenan. Luleå tar ledningen med 0-1 i första perioden och trots att Apan vinner skotten med 35-16 slutar matchen 0-1. Lätt att inse att bland apsupportrar var det natta, men att två trettioåriga apmän ger sig på att dela ut slag mot huvudet på en tonårig Lulesupporter...

Som ni vackert visat fram är ju historien så mycket vidrigare. Eftersom Tingsrätten i apschtan följer upp det hela med att frikänna apdårarna. De som dömer i aptinget är alltså en majoritet politiker från den apkommun där politiker och tjänstemän beslutat att år efter år ge Apan landets vidrigaste kommunaldoping, på bekostnad av att man släckt alla julgranar inför de ledsna småbarnen. Med mera.

Och därefter väljer ApPravda Nollan att INTE publicera artikeln! Dra för fan in presstödet för detta låtsasblad!

USCH!

Men det är ju inte första gången det händer Apan och Apsekten inklusive Apordningsmakten, Aptinget, Apledningen och Apmedia.

Redan när Apan klev upp förvånades man av att våldsamma jätteapor iklädda ordningsvaktsbindlar vevade friskt på läktarna i Aparenan mot ditresta lulesupportrar, som Appoliserna därefter finkade - ja, inte vakterna utan bortasupportrarna finkades.

Men tänkte väl att det var lite enstaka aprötägg bara.

Men exemplen är talrika och fortsatta.

Värst förstås all skit som den spritt språngande brännvinsjournalisten Fehlman satte igång på sin tid. Men detta Luleåhat som tycktes vara Apsektens främsta syfte syrade igenom föreningen med kretiner som Aplasse J och Apordföranden med flera. De flesta är ju numera borta, men kvar finns en av de riktigt elaka apmonstrumen - galningen ApPea.

Ja, man skulle enkelt kunna skriva >100 sidor om alla sådan där apskit, men det känns numera meningslöst eftersom Apan förhoppningsvis snarast möjligt lämnar finrummet och återvänder hem till det träsk Apan kommer ifrån.

Stort tack för att ni lyft fram dessa oomkullrunkeliga bevis på Apans vidriga uppförande och hur apan supportrar, apans tingsrätt och apans media skämmer ut sig på ett sådant sätt att samtliga borde bestraffas på samma sätt som snacket bestraffade de två aptrollen som förorenade Hockeysnacket: livstids avstängning.

Era tre inlägg i denna fråga uppfattar vi som...poesi.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Och skammen breder ut sig i Apblygden.

Allt sedan den maligna apsekten tog makten i klubben för 15 år sedan har skandalerna duggat tätt. Men frågan är om inte den senaste är den värsta, då den så naket och tydligt klarlägger hur apkorruptionen genomsyrar alla områden och nivåer i apblygden.

1. November 2018 spöar Luleå Apan med 0-1 i Aparenan och efter slutsignalen passar två vuxna apsupportrar på med att misshandla ett barn, iklädd Luleåhalsduk. Händelsen utmärkt säkerställd med filmbevis etc.

2. Tingsrätten i Apschtaan friar de båda apmännen!

3. Hovrätten i övre Norrland fäller apmännen. För sitt beslut har de endast samma underlag som Tingsrätten i Apschtaan hade, men dömer objektivt och det är självklart att apmännen ska fällas.

4. Apans sektleverantör av "nyheter" ApPravda Nollan Norran vägrar publicera nyheten 3.

5. Apsupportersidor vägra publicera nyheten 3 och 4.

VILKET JÄVLA PATRASK!
Kommentera