Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2075972

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Håller med. Alltid roligt att möta Apan och det brukar nästan genomgående vara matcher där alla ger järnet och det blir jämnt och spännande.

Med vissa undantag. Apan tog ju några matcher ordentligt för några år sedan medan vi emellanåt gjort detsamma, som senaste omgången i SHL då vi vann enkelt.

Jaså, du kan inte se; middag med svärföräldrarna igen eller ute i fält utan täckning? Nå, som det verkar kan jag förstås se och försöker uppdatera lite här på sodan, tämligen objektivt. Vill du förbereda dig med filter kan jag redan nu meddela att om Apan vinner är zebrorna köpta, korrumperade och närmast hjärnslöa, men om Luleå vinner har domarna gjort en utomordentlig insats.

Känns fint att slippa fläskberget numera att reta upp sig på, men highsticking och svingerli kan säkert leverera något i fläskbergs anda.

Må det bästa laget vinna och att ni inte gnäller för mycket när så skett!

Det blir Lena Sundqvist som kommenterar, lite pipig i rösten men kunnig, tycker jag. Så vi slipper nedanstående "pigge" aprunkare med sina kunniga frågor "do jo vånna spik inglisch, ritola?"
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: kommer nog att kunna se matchen efter allt, haft lite fullt upp hemmavid på senaste 👍😄 men uppdatera på du! Blir spännande att se om Klasen fortfarande är en superstar eller kommer med stukat självförtroende från ostlandet 😏
Kommentera