Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2076067

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Norran kommer med en patetiskt bortförklaring att apan hade så många spelare bort pga corona, inte ens resultatet kunde dom få rätt efter förnedringen.
Uppladdat:

450x300-saik_2.jpgsaik_2.jpg

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Mycket bra bevis för hur sektmånglarna i hockeytemplet fortfarande håller på, Positiva Wilhelmsson! Snyggt visat!

Så snart duktige Anders Fiorsberg fått ihop ett fungerande aplag, följt av att ondskefulla brutusapledare satt knivarna i ryggen på honom, drog de ju igång den vidriga sektmentaliteten.

Det var fel på domarna, laget var drabbat av hemskt mycket jättemångiga skador, de var "nedtränade" fysiskt eller mentalt. Så snart de emellanåt förlorat en match.

Men aldrig i helvete att motståndarna varit bättre eller fick minsta beröm.

Så höll de på sektäcklen ApPea, Aplasse J, Apwallman, ApCryBert, ApMummelKlockare, och "spelare" som Flsäkberget, highsticking med flera.

Nu är ju många av dessa äckel borta och senaste åren har ju den jämförelsevis normale Tommy Dalton ofta efter förluster förklarat att det berott på att motståndarna var bättre, "helt enklet".

Men sektränderna sitter i som du bevisar, så de ovan nämnda äcklen och övrig apindoktrinerad apsvans finns fortfarande kvar med slik osportslighet.

För att inte tala om ApPravda Norran där de ljuger hur j-a mycket som helst för att blygdens invånare i nollan Norran ska få intrycket att Apan är världsbästigast. Usch!

Vi lyfter en annan av apsektens vidriga förmedlare under tre år, se bild nedan från Aftontrasan när vederbörande kö- och säljfestsektanställde just tillträtt:
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wilhelmsson: Missade att klippa in detta.

– I februari hade jag en tung vecka efter landslagsuppehållet. Spelade halvkrasslig och efter det hade jag lite problem med luktsinnet. Men svårt att säga om man hade corona eller inte. Men man kan ju misstänka att det var så, sa Skellefteåbacken Jonatan Pudas till Norran.

I dag hävdar en källa inom klubben att 15 spelare och ledare sedermera konstaterats smittade. En annan att numerären var 19 personer.

Artikeln är från idag 26 Augusti.
Kommentera