Luleå HF

115717 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2080988

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ojojoj, väldig dubbelchans för Watulfven men utan mål och i samma sekvens passar Tydahl på med att klappa klubban i ansiktet på en luleback - såg ut som att Rydahl tränats av highsticking.

PP för Luleå igen tre minuter kvar av perioden.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
UNDERBART!

I Luleås PP håller Linus Klasen pucken och styr, ulvarne kan inte ta den av honom. Då spelar Klasen upp till Erik, som passar vidare till Nisse som klappar till och vakten släpper retur som Olle klappar in.

2-0 för Luleå!

Det har väl blivit mer och mer Luleå ju längre perioden gått och nu får man nog anse att det är sportsligt rättvist att Luleå leder. Med minst 1-0, men gärna 2-0, som det står.

Tycker att Warulfven har svårt att komma fram i anfall mot Luleås stabila samspel utan puck. Det är mer individuella prestationer av ulfvar som ger lite lägen.

När Luleå har puck är samspelet också då fint, såväl från egen zon som uppe i Ulfvens - Ulfven har liiite svårt att komma åt oss.

Och spelet PP/BP överläge för Luleå, även om vi bara sett 2+1 utvisningar.

Med 5 sek kvar tar zebrorna ytterligare en utvisning för Warulfven. Som jag tycker är helt felaktig. Det är spel framför Ulfvens målbur och folk och klubbor mot varandra varpå en klubba går sönder och en spelare blir utvisad.

Den här lägre nivån för zebrorna är förstås god när det är öppen is och snabb skridskoåkning varpå en spelare som inte ids eller kan åka skridskor i stället klibber till med klubban. Men i tätt spel framför mål när ingen spelare har koll på någon annan ? Skärpning, zebror, spelförståelse!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Grattis fantastiskt lag ni har nu i början på säsongen och du kan inte klaga på zebrorna de dömer som vanlig dvs oftast till hemmalagets fördel.
Kommentera