115821 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081104

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Paus nu efter andra perioden och Luleå leder med 3-0.

Sammantaget helt rättvis ledning. Tycker att det är två starka lag, men Luleås försvarsspel är starkare och Warulfven - som väntas ha seriens kanske bästa anfallsspel - har bara undantagsvis fått till rejält spel - och inte ens i PP kan de vaska fram något riktigt farligt, känns det som. Warulfvens försvar är lite bräckligare och ett aggressivt Luleåanfall har det hyggligt lätt att komma in och etablera spel.

Är det kört? Ja, man har ju svårt att se hur Luleå ska kunna släppa detta efter det vi sett och med tre måls ledning.

Men hockey är hockey och det kan vansinnigt snabbt vända. Får Ulfven in ett mål till 3-1 kan de växa, samtidigt som Luleå blir försiktigare, inte tillräckligt aggressiva och då kan 3-2 komma som ett moget äpple. Och fortsättning av perioden i läget 3-2...ja, då kan allt, precis allt ske!