Luleå HF

115758 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2081553

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Malmoe-Trottoarkanten.

En match man har på medan man pysslar med annat, naturligtvis en konsekvens av den långa hockeyabstinens man varit utsatt för.

I detta nu, efter första perioden 1-3 och Peter Pistol Pete Cehlaric är bäst på isen.

Det vet ju Trottoarkanten - i första matchen, mot Apan, lirade Pistol Pete 25-30 minuter; en helt otrolig speltid för en forward, men när man är så viktig som Luleåutbildade Pistol Pete, så.

Pete kom ju till Luleå redan som 15-åring och utbildades på Luleås hockeygym och Luleå Hockey under hela fem säsonger, och hade en fin utveckling, innan han drog över Atlanten, för att testa lyckan. Fick 40 matcher i NHL med Boston Bruins även om han mer ofta spelade i AHL, innan Trottoarkanten lyckades få hem honom till Sverige.

Är ju "intressant" att Trottoarkantens IF med ekonomiskt tveksam situation, har "råd" till så pass många kostsamma inköp. Men de räknar väl att de ska sponsras genom att få bidrag från andra SHL-klubbar med bättre ekonomisk ordning och reda. I värsta fall får väl Tjommen hota med att kräva att serien stoppas, för samhällsnytta...

Nåja.

I slutet av perioden några spelare framför malmoevakten alsenfeldt varpå han agerar som vore han dödligt skadad och blåljusbilar hinner nästan in på isen för ambulant ECMO-behandling, dialys och pedikyr.

Alsenfeldt ÄR bra, men jag är ganska less på alla dessa situationer där han ska bli i stort sett dödligt skadad efter händelser som inte påverkar andra vakter lika mycket. Är han så bräcklig tycker jag det är tyvärr tvunget att lägga ned karriären innan han blir ordentligt och permanent skadad. I Luleås match mot Warulfven senast blev Luleås vakt Berguven pååkt i egen målgård där en ulfv tacklade honom enbart i huvudet som kastades åt sidan. Naturligtvis utan åtgärd från aprunkarzebrorna på isen och axelryckningkommenterat av Djurgårds-"experten" kronan. Berguven reste sig och körde vidare - hade det varit Alsenfelt skulle vi kunnat gå och äta femrättersmiddag i lugn och ro menan han repade sig.
Kommentera