Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2082619

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Äntligen en match! Så hur många mål tror du Engsund gör i dag? Vi får nog en rätt tuff match, Örebro är inte att leka med så man får hoppas på nån poäng
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Ja, nu blir det upp till bevis för er!

Ser att Gangsteröret ger er handicap genom att bara ta med två f d Luleåspelare - Mastomäki och Emil Larsson - medan Robin Kovacs saknas; han ska tydligen bli pappa igen.

Så nu ska ni väl kunna få till något framför alla tomma stolar. Men Jihonas Enroth som har gangsterspaden är inte att leka med. Blir det vanliga sekthockeyn alla puckar på highsticking/möller och skott på distans eftersom ingen törs ge sig in i slottet kan de få det svårt att måla när motståndarna har en riktig vakt.

Ni har ju dock köpt in en äkta Örebroare Broberg och han är ju riktigt duktig; vi hoppas att Oilers delar den uppfattningen och plockar över honom när NHL drar igång senare i höst.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Nu blir det hockey!

En mycket spännande match nere i den gävliga URK arena där DamPölsan tar emot Luleå Hockey i tidig seriefinal! Matchen började för tio minuter sedan och ställningen är 1-1 efter sex minuter. Mycket intressant drabbning bland de två lag som allmänt tippas vara de absolut största favoriterna.
Kommentera