Luleå HF

115858 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2083719

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Har sagt det helt allvarligt under våren, MoDo måste snart starta egen matbutik/kedja. MoDo-morötter och nötter. MoDo-marmelad och choklad. MoDo-mos och makaroner. Om jag som Modoit ändå lägger 2000 spänn i månaden på matvaror, kan förpackningarna likväl ha en MoDo-logga och inte ICA, även om de tydligen är en stor sponsor för vårt kära lag i Ö-vik. Dags att omförhandla då....
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Costanza: Helt rätt Constanza! Luleå tycks ha startat något de kallar Coop där de säljer Luleå-produkter under Coopnamn; säkert får vi bra intäkter av det. :-)

Annars skulle jag gärna se en samverkan mellan Luleå Hockey och Bastard Burgers, som serverar landets i särklass bästa burgare.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
HV inleder med att en spelare "låter benen försvinna" när Hållander har en mjuk hand i ryggen på honom, och aprunkarzebran Öhlund dömer förstås två minuter på Hållander.

I NHL skulle domarna inte ha drömt över att ta utvisning där. Men där har de ju riktiga hockeydomare.

Efter en halv minut PP för HV bryter Sondell ett pass och han och Brännström kommer 2 mot 1. En HV-spelare rör Brännström lite lätt och åker förstås ut.

JAG ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ ATT ZEBRORNA SKA BLÅSA SÖNDER MATCHERNA. DET ÄR VÄL INGEN J-A ANALEDNING ATT FÖRSÖKA SPELA HOCKEY NU, NÄR GALNA ZEBROR SABOTERAR ALLT?!
Kommentera