115858 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2083993

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja, fy fan, det var nära att vi tappat matchen, med skott i ribban från HV med 2 sekunder kvar.

Känns verkligen som att vi slappnade av och trodde att HV var inte bra nog, och lät därför HV komma in och då blev det ett jäkla tryck på oss, värre och värre ju längre tiden gick. Med tanke på hur bra chanser HV hade mot senare delen av sista perioden var de helt klart värda oavgjort minst.

Brr, där kom vi undan, men nu får vi i fortsättningen vara inställda på att spela av HELA matchen, annars kommer förlusterna.

Men vi får vara nöjda med att ta tre poäng och nöjda med hur bra vi plockade ned HV första perioderna.

Nu ska vi ha Läjkers i nästa, ett lag som överraskande slog Röglet idag.