115802 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2089555

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Andra perioden över, fortfarande 0-3. Och som vi alla vet är en ledning med 3-0 bland det svåraste läge man kan ha i hockey...

Den här perioden lite avslagen. Luleå har fått göra det mesta men inte riktigt farligt. Malmö har mer koncentrerat sig på att stå vid blå som en handbollslag, för att inte släppa in Luleå lika lätt. Men vi kommer ofta fram ändå och då och då etablerar spel i Malmös zon i fler minuter känns det som. Men det mesta vi tar fram är skott från avstånd medan Malmös femma koncentrerar sig på att försvara slottet, samt låta Alsenfelt stå i vägen för skotten. Vilket har gått bra.

9-15 eller liknande i skott under perioden, dvs speglande att matchen och Luleå lugnat sig lite.

Nja, med "galma" Malmö hade det här inte alls varit klart, men även om hockey är hockey, känns det inte som att Malmö ska kunna ställa till med något. Jag tror jag tar datorn ned till gymmet och ser sista perioden medan jag passar på att köra ett avsnitt 3-split.