Luleå HF

115471 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2096300

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Ja, den pajasen går inte av för hackor.
Vad säger du om Gunler, förresten?
Enligt rykten på väg till den gävliga staden för att spela hockey i Bulans andra hemmalag. Ryktas om dålig inställning och allmänt kaxig.
Liiite skvaller borde du väl kunna förmedla? ;-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Huge: Jo, så var det klart. The Gun lämnar Luleå för Pölsan. Håller i princip med Wilhelmsson om The Gun: en stor talang och en utomordentligt duktig målskytt, med stora förväntningar efter hans spel som junis ich draftad tidigt till NHL.

Men hans utveckling i Luleå har inte blivit den man hoppats på. När Bulan plockade upp honom till A-laget visste man att det skulle ta tid för The Gun att hitta sin roll och sitt spel i Bulanhockeyn. Det har inte riktigt lyckats och att han inte gjorde det inledningsvis som 17-åring på 15 matcher i SHL 2018-2019 och på 45 matcher i SHL 2019-2020 innebar att den tidigare bedömningen att han skulle draftas tidigt i första rundan ändrades till andra rundan som #41 totalt.

Väldigt många har önskat se honom slå igenom totalt i Luleå och bli den stjärnspelare men trott, men han har inte lyckats få Bulans förtroende och har därför fått begränsat med speltid och ofta i sena mer brunkande linor. Och när han spelat, har han inte sällan varit svag defensivt och levererat onödiga utvisningar.

Gissningsvis ett klokt steg att gå till Pölsan och om Peter andersson med ett annat spelsystem ger honom förtroende kan det mycket väl bli succé, men helt säkert är det inte.

I vilket fall känns det väldigt tråkigt att en egen Luleåprodukt inte slår igenom hos oss i så fall.

Och nu har vi tydligen värvat in Cristopher DeSousa - med ett namn som en mexikansk tequlia och 14 matcher för Röglet förra säsongen - som ersättare.

Blir det bra för oss?

Ingen aning.

Kanske han blir en bra bidragande spelare.

Men nog hade det varit kuligare om vår egen Noel The Gun Gunler blivit det.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Huge: Gunler är en enorm talang men har haft lite svårt att anpassa sig för SHL, steget från J20 till SHL har verkligen inte varit lätt och han får inte så mycket speltid, han verkar inte fatta att han måste acceptera vad tränarna säger och jobba HÅRDARE för att förtjäna mer speltid, att sura ihop och börja gråta hjälper inte honom alls just nu.

Tror inte heller att något annat SHL lag kommer att ge honom mer speltid än vad han får i Luleå just nu, lite vek fysik och han problem med att ta sig förbi spelare, verkar inte riktigt ha det där pannbenet som vissa har och han tar även en massa onödiga hakningsutvisningar, väger lätt men saknar snabbheten som lätta juniorer brukar ha.

Mål kan han göra det har vi sett i J20 och även när han har fått sätta någon straff i SHL men känns som att man måste ge han ett par år till att utvecklas.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Huge: Det lär ju inte bättra på hans rykte om att vara en diva.
Kommentera