Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2112836

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Se där. Köpespelaren Melkman tillbaka och tydligen har han inte begärt så mycket betalt heller. Bara att gratulera Apan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Fem matcher i SHL idag (om inga sena coronamotiverade stopp uppstår):

• Linköping HC - IK Oskarshamn
• Brynäs IF - Leksands IF
• Rögle BK - Färjestad BK
• IF Malmö Redhawks - HV 71
• Djurgårdens IF - Frölunda HC

Flera intressanta frågor som ska besvaras. T ex när det gäller fyra av de fem bottenlagen - som möter varandra! Fortsätter Oskars sin långa rad av förluster och kommer Oskars eller Pungen att närma sig kvalbotten Fortsätter Malmoes positiva trend och kan de spöa HV så att detta lag dras in rejält i bottensörjan nu?

Det femte bottenlaget Pölsan möter ärkemotståndaren Trottoarkanten. De möttes ju nyligen och då torskade Pölsan med följd att det blev ett rejält hallaballou i Pölsasnacket - inte sällan med uppfattningar av typen att nu är det färdigt för kval, avgå alla, så det blir ju intressant att se vad som sker efter kvällens resultat.

Toppmöte mellan landets just nu starkaste hockeylag, Röglet, och Warulfven, som efter en svag start av säsongen blivit allt starkare och håller på att etablera sig ordentligt bland toppsex i SHL.

Och så har vi storstadsmötet mellan Djurgårn och HK Arslet där gårdarna lyckats bra hemma på Hovet och på senare tid varit allt starkare medan Arslet gått upp och ned och nu saknar bärsärken hitte-Joel sedan denne fysiskt attackerat domare.

Spännande kväll!
Kommentera