Luleå HF

115757 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2112976

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Hej Sven! Ånyo Long Time- No Seen! Har du o Busen testat Julölen ännu? En tradition som bör vidmakthållas, om än vi vet att Staropramen alltid är vinnare. En lustiger (??) dans kring Löven - inte bara själva resultatet med misstankar - P4 messar fel (!!) tänkta sportchef, får ett svar de publicerar som 'sant'. Ja snacka om Fake News hela vägen - har dagens sk 'journalister' nån utbildning i källkritik? Eller får de all väääärdegrund på Södertörns Högskola?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
zigge: Hej Zigge! Tack för att du tar upp detta viktiga ämne och mångåriga tradition.

Året HAR varit lite upptaget och svårt att hinna med den detaljerade genomgång vi tidigare genomfört till stor glädje. Personligen brukar jag satsa på fyra varianter på drycker till måltid och liknande:
• Zeunerts must
• Staropramen
• Standardjulöl
• Special julbrygd

Dessa fyra nödvändigheter för ett julbord kan med fördel kompletteras med Kozel men då måsta man beställa en låda förstås.

När det gäller standardjulöl har jag inte redovisat här men ändå hunnit testa ett tiotal och redan beslutat mig för att - som i fjol - satsa på Mariestads. Alltid pålitlig och kan fungera som genomgående öl vid julbordet, kompletterat med Staro förstås.

Sedan brukar man ju ta chansen med någon mer avancerad julbrygd men där har jag knappt hunnit botanisera ännu.

Har du hunnit testa av sortimenten, hur kommer du själv att göra?
Kommentera