Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2129273

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Kepsen: Tycker lite synd om er om ni nu tappar Scott och Rhödin på obestämd tid hade själv blivit galen om några av våra ledande spelare satts ur spel. Gällande Scott tycker jag det är en lika onödig tackling som den han utdelade till Josefsson och som då renderade i en axelskada gillar inte sådana tacklingar och det här är min åsikt om sådana tacklingar:

"Tycker det handlar om respekt för varandra ute på isen. Den som har puck måste titta upp men den som tacklar måste ha splitvision och se om han fumlar med pucken eller vänder upp och inte ser. Hade räckt för Nowicki i detta fallet att bara markera den där tacklingen och inte fullfölja men eftersom han är urtypen för en präriekanadensare så antar jag att det inte ligger i hans DNA."

Och betänker man att Rakshani fick game penalty för sin tackling mot Scott så kan jag inte förstå domarnas/disciplinnämndens konsekvenstänk när Nowicki kommer undan helt och hållet
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Dembo: Har nu sett reprisen på Nowicks tackling och den måste ju disciplinnämnden ta upp minst 5 matchers avstängning på den skulle jag vilja säga - hastigheten och kraften med vilken han rammar Scott med är inte är OK!
Kommentera