Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2133374

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Annars har det varit lite mer Luleå men Röglet konstant farliga så fort de spelvänder och allra mest när det är spetslinan med två f d Luleåspelare Everberg och Zaar som är på isen.

Ju längre matchen gått, desto mer har Röglets spelvändningar och snabba anfallsspel fått allt mer utrymme och 1-0 kom inte oväntat.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Jahaja. Röglet vevade successivt upp och det ser helt ut som vid 0-5-förlusten andra halvan av perioden.

Så snart Röglet kommit igång blev det en tämligen enahanda matchbild.

• Röglets backar försvarar sig hur enkelt som helst i egen zon när de erövrat puck och Luleås höga press hinner inte alls med.

• Dessutom har de knytit ihop styrspelet när vi ska gå in i deras zon och vi lyckas vanligen inte passera detta försvar.

• Och så Röglets anfallsspel med jäkligt snabba och skickliga forwards som genom snabba riktningsbyten, bra passningsspel och hela tiden rörliga linjekompisar gång på gång etablerar farligt spel inom 5 meters radie från Luleås mål. Och till råga på allt kan de när de vill passa upp till sina backar som har farliga skott - speciellt Gelinas förstås.

Vidare kombinerar Röglet detta vinnande spel över hela isen med att de får medgång och vinner sargdueller i alla zoner hela tiden.

Sammanfattningsvis. När spelet efter inledningen etablerats är det Röglet som helt spelar ut oss. Att vi bara ligger under med 1-0 kan vi tacka oss lyckliga för.

Svårt att tro annat än att det blir en rejäl kross av Luleå återigen.
Kommentera