Luleå HF

115738 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2133412

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ingen utdelning för Luleå i PP trots ett antal nära-chanser och speciellt ett skott av Klasen som träffar klubbspetsen på JG:s spade.

Faktum är att Luleå kom bättre ut i andra perioden och kämpade. Och efter den helt felaktiga utvisningen på DeSousa och Luleå kämpade sig kvar i hela fem minuters box, hade Luleås spelare tänt till rejält och kämpade jäkligt bra resten av perioden; var faktiskt klart bättre än Röglet denna period och bl a vinner vi skotten med 9-13 i denna period, trots att Röglets fruktade PP fick köra 5 mot 4 under 7.00 av 7.04 minuter i sträck!

Ja, det var oväntat. Efter första perioden och efter Röglets långa PP kändes det ju tämligen säkert att Röglet skulle krossa oss och man kunde lika gärna ha slagit av matchen och pysslat med annat.

Men bara 1-0 och nu återstår en tredje period, när Luleå faktiskt var det bättre laget perioden innan.

Känns spännande faktikst. Kul!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Domarna och speciellt den där jävla Sjöqvist borde verkligen lära sig av tränarna under presskonferenserna efter matcherna..."jag såg tyvärr inte den situationen". Hur jäkla urusel är man inte då man tar ett felaktigt matchstraff för en situation då hans enorma albatrossnäbb till näsa pekar åt ett helt annat håll?! Det är verkligen dags att skicka Sjöqvist till Arbetsförmedlingen då han tvärtemot alla normal- och tom lågintelligenta inte verkar besitta någon som helst inlärningsförmåga. Noll respekt för Gelinas som spelade död dessutom.
Kommentera