Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2134132

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Har precis följt livesändning från Luleå Hockey. Trebor intervjuade Joel Lassinantti och Skuggan.

Lassi är nu tillbaka i Luleå, efter skattekarens utomlands, och även om han inte spelat tävlingsmatch sedan början av december eller tränat på is senaste månaden har han nu senaste dagarna gått på is med Luleå Hockey och är beredd att ta spade.

Skuggan rapporterade också följande kontraktsskrivningar:

• Joel Lassinantti ytterligare fem år.
• Einar Wolf förlänger ytterligare två år.
• Juhani Tyrväinen ytterligare två år.
• Fabian Lysell kontrakt två år.
• Daniel Sondell ytterligare ett år.
• Radek Muzik kontrakt med A-laget säsongen ut.

Kontaktet med Lassi resten av säsongen underlättades eftersom Lassi var beredd att signa väldigt billigt för att komma hem och när det gäller det långa kontraktet har det funnits stöd av sponsorer och supportrar som önskat se Lassi åter i Luleå Hockeys tröja.

Skuggan "vi har ett litet ekonomiskt utrymme" för ytterligare rekryteringar innan 15 februari men just nu känner vi oss nöjda med det lag vi har och söker inte väldigt aktivt.

Man får ju imponeras av hur bra Skuggan skött sitt uppdrag som general manager ända från start. En ikon som spelare, inte riktig lyckad som tränare, men nu den bäste GM vi haft☺

För att fira Konungens Återkomst släpper Luleå Hockey en svart t-shirt signerad av Lassi. Blev jag kanske först att slå till?

Man blir glad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
En kommentar när det gäller Luleås kontraktsförlängningar. Nu, och senasre åren.

Jag är mycket tacksam över att tillhöra en klubb med så mycket ordning och reda och suveränt samarbete mellan hela ledningen dvs sportschefer och tränare, så att ett starkt lag med lämpliga spelare så långt i förväg säkras.

Till skillnad från Apan och andra plast-klubbar i Sydbotten, med KÖPFEST sprutande ur galna ögon, som säsongen igenom köper hej vilt och snabbt tar beslut att slänga pengar på den ene och andre köpespelaren samt delta i budgivning och auktioner för att sno åt sig penningryttare utan klubbkänsla.

Man kan ju tänka att i år - med så svåra ekonomiska förhållanden med anledning av corona - skulle klubbarna varit mer försiktiga men under sommaren fanns där ett antal med så köpeklubb i sin svarta skäl att de körde igång att köpa, köpa och köpa att många andra hängde på. Faktum är att desa köpeklubbar redan köpt mer till SHL än under någon tidigare säsong och räkna med att många fortsätter ända in till målsnöret transferstopp 15 februari.

Känns som en skandal i klass med Ebberöds bank som erbjöd bättre ränta på sparande än på lånade pengar. Jag blir j-t besviken om dessa skygglappsförsedda pennigslösare ska räddas av satligt stöd/SeMer-stöd på bekostnad av oss andra som har ordning.

Så, tack Luleå. Och om en knapp timme nedsläpp i Delfinen för att på den virtuella läktaren följa våra härliga damers jakt på femte seriesegern av sex möjliga☺
Kommentera