Luleå HF

115822 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2155804

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
I skrivande stund planeras sex matcher i SHL idag; ett förbehåll man behöver lyfta hela tiden numera, med tanke på coronan:

• Luleå HF - Frölunda HC
• Örebro HK - Rögle BK
• Växjö Lakers HC - Linköping HC
• Färjestad BK - Leksands IF
• HV 71 - Skellefteå AIK
• IF Malmö Redhawks - Djurgårdens IF

Nere i botten några matcher och där tror jag att Pungen fortsätter tappa fart nu och ganska snart blir klara för kval.

Bland topp fyra tar gissningsvis både Röglet och Läjkers tre poäng och fortsätter bevaka de två toppositionerna, troligen serien ut.

Så har vi Apan som hotar avancera till plats tre innan detta är över, speciellt som Luleå gått så tveksamt en längre tid. Det gäller ju förvisso också HK Arslet som lyckats olyckats gång på gång. Idag har vi alltså match mellan Luleå och Arslet och något av lagen kan komma att fortsätta sin tveksamma trend medan ett annat kan komma att få med sig en vinst och en fart uppåt framöver.

Känns väldigt oklart inför matchen i Delfinen i kväll och luttrade som vi blivit räknar vi väl med att torska.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Inför kvällens match informeras om att sponsorn "Läkarjouren" att man levererat sprit till laget, nedan illustrerat med Fabbes ranson.

Jag tycker att det känns tveksamt om lagen ska supa till innan match; är det en spin-off från nyligen genomförd koskenkorvakupp tro?

Så om Fabbe är lite seg i sargduellerna i kväll vet vi varför. Inte så bra när det vankas match mot herr huvudjägare Lundqvist som har för vana att dunka motståndarhuvuden mot sarg så snart han får chansen. Man längtar lite tillbaka till de år vi hade Anton och Fredrik med huvuduppgift att damma på kapar-Joel för att lära honom veta hut.
Kommentera