Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2184803

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
FUSK-J-A-SEKTAPOR!

Apans matchsekretariat tar chansen och låter "klockan glappa festårru" och det var inte oväntat att Fusk-Apan har lärt sig av Fusk-Arslet.

Fy satan så man äcklas av dessa två lag som satt fusk i system. I varje match som Apan spelar skaffar de sig minst ett par PP genom att de låter "benen försvinna" - idag körde de en ytterligare sådan med 10 sekunder kvar, men eftersom de snubblade in 2-3 fick de inte PP.
Kommentera

Svarskommentarer


Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Värt att kommentera, Linus Klasen. Som igår hade tre nästan-mål men idag inte fick några större chanser. Men däremot en jätteinsats i försvar där han många gånger gick fram och tog apskott på kroppen.

För att inte tala om kapten Eriks målvaktsinsats där 70% av målet är vidöppet och Kusmarkarn änk-ligen får chans att måla på Lassi - men då kastar sig kapen Erik fram och räddar! Vilken kille!

Skotten på mål slutar 31-25 men än viktigare de blockerade skotten slutar 11-20!

Allt ovan signalerar hur Luleåspelare går i bräschen och är beredda att göra sitt yttersta för laget och det sänder extremt viktiga signaler till lagkamraterna.

Ojojoj. Det här känns som någon sådan där klassisk Luleåmatch varifrån man har en lång rad situationer kvar på näthinnan fortfarande.

Andra exempel att njuta av hur först Tyrre sätter in en monstertackling på köpebacken Broberg och hur sedan Engsund ger honom samma behandling. Tror inte att han är så galopperande efter dessa.

EN HÄRLIG KVÄLL!
Kommentera