Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2191201

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Zappaholic: Ja han har helt spårat ur i sitt partiska apslickande
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Ja, fy fan så äcklad man är på skrikegårds j-a skitsnack hela tiden, hela tiden. Tre crosscheckingar i ryggen på Luleåspelare som fälls utan utvisning och skrikegård bara "det var ingenting, kan jag tycka". Gång efter annan smäller apor omkull lulespelare med dubbla knytnävslag och då skrikegård "bra markering där" och när en Luleåspelare gör detsamma "för höga handskar, det ska vara utvisning".

Ja, fy satan vilken j-a skitstövel. Han har runkat apa ända sedan hans tappa-tvålen-i-duschen-kompis crybert var där i många år. Och sedan har han ju hatat Luleå sedan sin tid i Boden och Djurgårn. Ett jävla praktsvin!

När det gäller matchen. Visst är Apan desperata nu och fattas bara annat för torskar de idag är allt över. Men mycket mer aggressiva i närkamperna och det är riktigt obehagligt. Speciellt som aporna går över gränsen med fula fällningar som de inte blir utvisade för och då fortsätter de bara och spelar lite fulare och fulare.

Apans av zebrorna tillåtna aggressivitet har gjort att matchen har en knepig karaktär. Där Luleå inte alls trycker på med hög forechecking och stoppar Apan utan kommer på halvdistans. Det betyder att det blir aphockey snarare än lulehockey. Dock ska påpekas att Apan inte alls lyckats leta upp speciellt många målchanser - jämför idag med första kvartsfinalen och det är mycket lite idag. Men vi har inte Lassi i mål. Och visst, första målet skulle han antagligen inte alls släppt in. Men framför allt tror jag att utespelarna vet att Lassi inte har spaden och det påverkar nog spelet.

2-2. En period kvar. Som matchen gestaltat sig - inklusive som zebrorna inklusive den überjäviga j-a apzebran uppfört sig - lutar det mot att Apan tar tredje perioden och matchen.

Men det är bara en period kvar och det innebär ju ett litet hopp eftersom vinst under dessa tjugor minuter betyder att vi sparkat ut Apan från slutspelet. Fast det lutar inte mot det, snarare tvärtom, att det går åt helvete alltså.

Men tänk om Luleå kan överraska och komma ut starkare än tidigare i matchen? Man hoppas.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Haha, när Olausson crosscheckas i ryggen tycker wikegård att det är en liten knuff. När det blir en liten knuff i slutet av perren och SAIK-spelaren faller ihop ska det minsann vara utvisning.
Kommentera