Luleå HF

115474 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2192300

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Relativt avvaktande och igen-kligen inte mer chanser för något av lagen än att 0-0 skulle varit väntat. Ändå står det 2-0 för Apan som har flytet på sin sida. När det gäller zebrorna en godkänd insats under första perioden.

Ska man säga något om Luleås spel så hyggligt men inte på topp. Vid några tillfällen har vi haft kontroll över puck i egen zon och inte hanterat det bättre än att det blivit appuck i vår zon. Och det får förstås inte alls ske, nog med sådant nu! Vidare sjunker vi ju tillbaka långt nedanför egen blå och skyddar bara slottet när Apan går till angrepp. Det har ju fungerat hyggligt, men det släpper in apor after sarg och då måste de bli fasttacklade mot denna sarg, inte tillåtas dra igång anfallsspel som de fått göra. PÅ lite tidigare, inte fega ur!

När det gäller våra egna anfall är det lite för ofta vi dumpar och då inte kan hinna ned och vinna puck eller genom hög press återerövra. Det fungerar inte heller tillräckligt bra idag.

Sammanfattningsvis är Luleå liiite för försiktiga vilket kan fungera hyggligt så länge det står 0-0 eller om vi kontrat in ledning. Nu i den svårspelade andra perioden är det nödvändigt att ta fram känslan och viljan från djurgårds-game seven. Ska vi kunna komma tillbaka måste vi behöva börja äga aporna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Exakt så, nu måste Luleå kliva upp ur skyttegravarna och våga mer och fler spelare måste slappna av och våga spela ut
Kommentera