Luleå HF

115677 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2192499

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Tyvärr, vi räckte inte till. Suck, kan inte skylla på domaren heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: Nej, det kan vi inte. Bulan har ju helt rätt och påpekar att vi haft en tunn trupp eftersom vi varit försiktiga ekonomiskt och det är ju det vi faller på. Två toppforwards ytterligare och det kunde blivit annorlunda. Men mot slutet orkade vi inte med, från 2-0 i match sex tappade vi orken och speciellt igår ryckte Apans senaste spelarköp Lindholm och Melkman upp sig ordentligt medan vi inte längre orkade.

Och visst är det tråkigt att en kvartsfinal ska dömas av domare med jättejäv.

I går skulle Brännis ha kvitterat om han haft kontroll över klubban och man får ju erkänna att apbacken tog en så kallad nödvändig utvisning där - om det inte skulle varit straff. Och zebraparet med überjävig apzebra tar INTE ens utvisning för håll av klubba. Vilket förstås är ett skandalöst misstag.

Och idag, när det mest troligt är kört, men Luleå ska göra ett sista ryck DÅ tar zebraparet med überjävig apzebra utvisning för håll av klubba - vilket INTE FINNS! Vilket förstås är ett skandalöst misstag.

Och det är med dålig smak i munnen man ser dessa skandalösa misstag av zebraparet med überjävig apzebra.

Jag tycker att det var jävligt bra av Tyrre att protestera även om skitzebrorna naturligtvis skickar honom för match. Och lika jävla bra av Engsund att förklara sin inställning även om det blev match. Jag hade gärna sett att varenda Luleåspelare protesterat till ess att detta galna zebrapar visat ut samtliga Luleåspelare för match.

Det hade ju blivit liiiite mer uppmärksammat att matcherna spelats med en überjävig apzebra i så fall.

Men det är en sak.

Apan vann och sammantaget får man acceptera att det blev rättvist. Visst, vi hade länge greppet och hade vi inte saknat Lassi igår skulle vi nog ha vunnit. Men Apan stod emot och var bäst när det gällde mest.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Osj02: väl kämpat av er, vi var lite piggare, Bulan gör en bra intervju, all heder till han
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Växjö, Rögle, Örebro, Skellefteå... Kan det bli tråkigare?

Trist uttåg, men kunde varit värre. Jag hejade på Bulan.
Kommentera