Luleå HF

115745 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2193447

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
delphi: Grattis till att bli pappa i maj. Glöm inte att registrera flickan/pojken som Luleå Hockey-medlem direkt:-)

Ja, det har varit tre starka säsonger av Luleå Hockey, tyvärr drabbade av pandemin och annat.

Först delade vi seriesegern med Warulfven, men åkte i slutspelet mot HK Arslet då vi inte var tuffa nog. Hade vi haft Tyrre redan då skulle vi haft god chans på Le Mans.

Sedan kom förra säsongen då vi vann SHL överlägset och mycket möjligt skulle ha tagit Le Mans. Då ställdes allt in, fast det var förstås inte nödvändigt; men kunde kört slutspel utan publik. Fast Tjommen och Trottoarkanten lurade med sig hockeyn i "samhällsansvar" (läs: rädda Trottoaren) och då ströks slutspelet som bieffekt.

Så senaste året där alla SHL-klubbar kom överens om försiktig ekonomi, men det sket ju de flesta i vilket förstås innebar att vi drabbades genom att så småningom ha för liten trupp bland annat sedan vi tackat nej till spelare som Sellgren, Komarek m fl. Ändå lyckades Luleå lyfta och gjorde en stark kvartsfinalsinsats, trots det oerhörda att vi blev påtvingade en apzebra. Men föll på att Lassi var borta en match och sedan på orken plus en Apa som steppat upp i sjunde. Och får vi hoppas att ryktena om att Apan mörkat covid-resultat för att undvika walk over inte är sanna.

I vilket fall kommer Luleå Hockey att landa på plus i år och det är riktigt gott betyg till vår ledning. Blir intressant att se hur det slutar för övriga klubbar som köpt in köpespelare till höger och vänster.

Sammantaget tre starka säsonger av Luleå Hockey och man kan vara stolt!

Ha en fin sommar nu, pappa delphi!
Kommentera