Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2194814

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Bra förslag av dig, jag tar bort den. "Vanliga" medlemmar kan bara redigera närmaste fem minuter från inlägg )anmälan påverkar inte), medan moderator kan göra det när som helst.

Men eftersom Luleåsupportrar reagerat och anmält känns det OK att den inte finns kvar.

Lite jobbigt är det att vi "tog slut" vid 3-2 i matcher och 2-0, speciellt som vi innan kvarten inte trott att vi skulle ha chans. Men vatten rinner under broar och nästa säsong blir en ny säsong.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tycker Blisters bild absolut är ok, rätt kul faktiskt i sin överdrivna pytonanda, vi får ju inte vara finkänsliga. Den är lagd med kärlek. Vi är ju inte alltid så rumsrena härinne, eller hur Sven, så det var ju inte ens nära att vara stötande, min åsikt!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Nästa säsong går det bättre för Luleå. Hade gärna sett att SHL avslutats innan slutspelet började. Med tanke på pandemin så hade det varit bäst.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
• Röglet-Apan 3-2
• Läjkers-Gangsteröret 0-1

Att Röglet vinner har man ju räknat med. Tänker nog att Röglet numera är Luleå 2.0 så förstås väntat och trevligt att de lyckas, Men Apan har år efter år i SHL-matcher och slutspel börjat med förluster och det tycks bara reta upp dem och de blir bättre och bättre. Nu igen? Nja, tror det inte men vi får se.

Läjkers torskade efter vinst senast. Hur ska det här gå? Det är inte helt lätt att veta.

Bäst av fem, så här går det undan snabbare än man är van vid.
Kommentera