Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2204041

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Efter Timrås vinst kan vi lägga hockeysäsongen 2020-2021 till handlingarna. Och konstatera att det gick alldeles utmärkt att lira slutspel och kval fast det var pandemi. Det kunde vi gjort förra våren också, om inte Tjommen lurat med sig hockeyn på "samhällsansvar" vilket översatt betyder "Låt Trottoarkanten bli kvar i SHL utan att behöva kvala om saken".

• Luleå Hockey blev dammästare.
• Läjkers blev herrmästare.
• Timrå ersätter HV-71 i SHL.

Nu pågår redan silly season samt rejäla räfs- och rättarting i ett antal klubbar där det behövs. Men det tänker jag inte bry mig särdeles om utan går själv över till den del av året då hockeyn får vila. Kommer bara att hålla lite koll här på sidan för att eliminera porrannonser och eventuella inhopp av troll i nya skepnader.

Önskar alla en fin sommar nu till dess att det är dags att samlas på den virtuella läktaren för hockeysäsongen 2021-2022!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jag tror jag storknar... man möts av nyheten att den dynamiska duon på aftontrasan Tomas Ros och Hans Abrahamsson har bestämt sig för att tippa nästa säsong redan nu!! (för typ 3 dagar sen... o.O) och va gör clownerna! jo dom tippar AIK som etta.... då är det bara att packa ihop och göra sig redo för Allsvenskan... Jezzez...
Kommentera