Luleå HF

115756 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2206187

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Svanru: He he, där åker jag dit. Fast jag motiverar mitt kappvändande med att jag förutsätter att Bulan begriper hockey bättre än jag:-)

Och visst, ni erbjöd inte Myllys kontrakt. Men däremot hans ersättare Hento! I god tid innan vår seriesäsong var över och det blev Luleå Warulfven i kvarten. Eftersom det ryktades att ni köpt Hento tillfrågades Looben men förnekade bestämt - vilket på Ulfvens supportersidor bedömdes som ett tydligt bekräftande att Hento redan var värvad. I kvarten kastade Hento in puckarna och Luleå tvingades bänka honom och ge spaden till Gusten Törnqvist. Men det var för sent.

Lycka till med gölfen!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Champions Hockey League; först nu inser jag att Luleå ställs utanför kommande turnering. Medan t ex Apan får vara med.

Det är för jävligt!

Igen-kligen är det dock HK Arslet som stjäl Luleås plats, eftersom de tar en av Sveriges platser i egenskap av CHL-mästare för två år sedan. Och tar den plats som annars skulle ha varit Luleås!

Vad är det för j-a skit?

Återigen missgynnas Luleå.

Kom också ihåg att det ar Luleå som vann första CHL, men som inte alls var garanterade friplats året efter utan i stället rankades som #32 efter superlag från Norge, Frankrike och fan och hans moster.

Först därefter blev det ordning och reda: mästarna året innan hade friplats och rankades som #1.

Men grejen är den att HK Arslet är inte mästare året innan, utan två år innan. Och därför tveksamt att de skulle stjäla Luleås plats. Fan, Arslet har ju inte ens nått topp sex i Sverige senaste två åren!

Ja, fy fan. Är alla emot oss?
Kommentera