Luleå HF

115728 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2209490

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Det konflikträdda förbundet klarar inte av att ge någon sparken. Förutom Feltenmark då. Att anmäla sexuella ofredanden är tydligen inte okej. Förbundsanställda måste ju få ofreda kvinnor utan att riskera konsekvenser, det ingår väl i förbundets värdegrund.

Nu har till och med anonyme ordförande Larsson krupit fram till Garpenlövs försvar. Det är ju synd om stackars Johan som haft så svåra förutsättningar.

Wikegård sågar både förbundet och truppen i sin iver att försvara Garpenlöv. Förbundskapten har tydligen inget som helst ansvar för laguttagningen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Wauzsig: Rickard Fagerlund - kom tillbaka! Allt är förlåtet!

Den STORA analysen för att förstå varför det gick som det gick begränsas till att "vi ska hem nu och analysera video" samt att spelarna förklarar under rubriken "Därför misslyckades vi" att det beror på att man torskade mot Danmark och Belarus.

Imponerande!

Den självutnämnde experten Vennergränd drar nu tillbaka sitt krav på att Garpen ska få sparken. Motiveringen tycks vara att "nu borde han ju ha lärt sig" och gissningsvis litar Vennerblund på att Garpen nästa gång tar in ÄNNU fler apor, vilket Vennerväg krävt.

Tycker inte man behöver fundera så länge för att förstå.

A) Sverige kommer inte med Tre Kronor sedan många år. Det blir inte vårt A-lag, inte B-lag, ja i år var det väl snarast E-laget som bäst, när vi var mer Tre Apor än Tre Kronor. Samtidigt växer länder som tidigare förklarats vara blåbärsnationer till sig i hockeyn. Och till slut kommer vinster mot Sverige.

B) En coach/ledare med erfarenhet skulle hanterat detta betydligt bättre än "0 erfarenhet som huvudansvarig men däremot lirade jag i Djurgårn för 30 år sedan " Garpen.

Ungefär som när "jag har aldrig vunnit något men däremot är jag en jävel på att hylla överfall på spelare" skrikegård presenteras som "expert".
Kommentera