Luleå HF

115711 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2211150

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Randy Marsh: Hmm, jaså? Har inte sett något om det på Luleå Hockey, i klubbens utskick till oss medlemmar eller på andra platser. Men det kanske kommer.

När det gäller bomber och Luleå Hockey handlar det senaste åren alltid om att Linus Omark kommer hem till motsatsen bevisas.

Och sedan några veckor tillbaka har ju norrländskan menat att det pågår samtal mellan Luleå Hockey och Limpan. Men det är alltså långt ifrån första gången sådana rykten presenterats på senare år. Fast någon gång kommer han förstås hem. Frågan nu gäller om Limpan ska lämna Geneve och flytta till det hus han och familjen byggt i Gammelstad. Gissningsvis är det bara hans kusins brorsa som vet säkert hur det blir.

Det vore förstås roligt och naturligtvis den "bomb" vi supportrar mest av allt längtar efter. Men vi får väl se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: Jaha du :) hoppas att ni har rätt om Omark det vore en behållning i SHL men han kanske väljer en annan klubb med muskler :). Njuter själv av sömmarvärmen vår silly ser ganska lovande ut kanske kan vi nå topp 10 eller i bästa fall topp 6. Vi gick back med en halv mille men har ca 110 mille i egen kasse och det kan ju påverka ev värvningar:)
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Luleå Hockey gör en vinst på 4,1 millar för föregående Coronasäsong, imponerande!

Man blir glad!
Kommentera