Luleå HF

115803 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2222945

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
DansbandsWolf: Men på apkraft är supportrarna imponerade:

"Många nya, men passningspelet håller låg nivå. Mycket låg nivå"

"Långsamt, omständigt."

"Plockar fram motorsågen."

"Man kan tro att hela laget spenderat gårdagen på nåt Tyskt ölhak."

Man blir glad.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Och vi hinner inte ens spela två minuter av andra så druttar apans sega backar bort sig, ett isbär kommer fri med lille rädde gustaf och denne väljer att inte lägga sig ned och kräla utan står upp. Eftersom han är så liten väljer isbäret att hänga in 2-0 under ribban.

Tyvärr får Apan 2-2 tre minuter senare. Det första är en otrolig flytpuck som studsar på ett isbär bakom eget mål - och fram till hugg helt naken en meter från öppet mål, och 2-1 är ett faktum. Strax därefter aptysken loibl som från ingen vinkel lyfter puck på isbärsvakten - och den studsar oturligt in. Vilket flyt!

Men någon minut senare 3-2 för isbären. Ett bär åker förbi den ilskne kvänen som inte alls hänger med, seg som fan. Bäret spelar snyggt bak till ett annat bär i slottet och denne klappar in 3-2. Var är lille rädde gustaf? Ja, han har valt att täcka den andra stolpen, borta där ingen puck och inget spel pågår. Apan har två spelare som försöker agera reservvakter, men de är chanslösa.

Den ene av de två aporna är den ilskne kvänen som blir förbannad och slår sönder klubban i fyra bitar mot målribban.

Det där ska han ju bli utvisad för, men zebran låter det gå. Tycker väl att det är mer fördel för Eisbären att den ilskne "jag kommer "hem" för att ta guld" kvänen är på isen.
Kommentera