Luleå HF

115716 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2228526

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Det känns inte bra att börja säsongen med att klaga på domarna.

Men vad ska man göra. Lagen spelade så gott de kunde inklusive sökte förstå nivån för domsluten och därefter lira juste. Men det känns bedrövligt att man i Scandali-i-Analium inte vevar repris på de tveksamma utvisningar Luleå åker på inklusive att zebrorna blundar för upprepade slashing, hooking och holding för hemmalaget samtidigt som de tar Luleåspelare för enkla sådana. Och värst av allt - när Shinnimin faller för att han lurat tre arslen som svarat med att smälla till Shinnimin med klubban x 2 samt brotta fast honom UTAN ATT BLÅSA - varpå han faller:då fan blir det filmning på Shinnimin. IDIOT-j-a-Sjökvistare!

Jaja. Jag tänker att mot flera motståndare behöver Luleå vara väldigt mycket bättre för att kunna vinna inte med utan TROTS zebror. Men samtidigt att det finns en chans att när laget spelat ihop sig ordentligt, då kan vi vara så bra. Att vi vinner. Trots zebror.

Vi får se.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: när man läst lite olika FB/forum inlägg på nätet så verkar de väl som att han förstärke rätt ordentligt men de kanske inte är så konstigt om han åkt på en massa fulsmällar som inte genererat nån utvisning?
Trist när domaren förstör tillställning
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Ojdå. DamGnaget - med f d Luleåvakten Minasu Muratse vid spaden - lyckades lura Luleå Hockey på en pinne efter att ha kvitterat till 2-2 några minuter innan slutet av tredje perioden. Men sedan avgjorde Luleå i förlängning.
Kommentera