Luleå HF

115681 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2228854

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Sven.Savage: när man läst lite olika FB/forum inlägg på nätet så verkar de väl som att han förstärke rätt ordentligt men de kanske inte är så konstigt om han åkt på en massa fulsmällar som inte genererat nån utvisning?
Trist när domaren förstör tillställning
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2020 - vägen efter SM-GLUDet!
Blister Brigade: Kolla på giffen nedan. Kan zebrorna utesluta att klubban mot Shinnimins lyfta vänsterskridsko - samtidigt som att ett annan arsle griper tag i Shinnimin runt höften - orsakar att han faller?

Sedan satt i sitt sammanhang. Shinnimin är ensam och har tre arslen mot sig, samtliga mellan honom och målet. Han är snabb och fintar bort de flesta som mer stillastående väljer att slå på honom med klubbor och griper brottartag på honom. Men ändå lyckas han ändå ta sig förbi alla tre arslena, där samtliga angripit honom med icke tillåtna medel.

Varpå han faller. Och Sjökvisten visar ut ett arsle.

Vilket följs av att diverse arslen gnyr ihjäl sig och påstår att Shinnimin filmar. Och då kommer en hittepå-utvisning av även Shinnimin. Tunt som fan, att Sjökvisten är så j-a beige att han låter laget Arslet och Arslets hemmapublik besluta vad han ska göra.

Det finns riktiga filmningar men också "förstärkningar" för att få zebrorna att ta utvisningar de tidigare skitit i. Fläskberget exempelvis har ju utbildat aporne att låta benen försvinna så snart en klubba eller kroppsdel vidrör dem. men där har man aldrig dömt för filmning.

Att döma utvisning på en spelare som fullt är en sak, men att samtidigt ta utvisning för filmning på den som utsatts för övergreppet känns ju extremt korkat. Kan det ske? Ja.men måste vara extremt undantag och särdeles tydligt att båda regelbrotten skett. När det gäller gissningar om förstärkningar är de bara just gissningar och då ska det ini helvitte mycket för att filmutvisa. Känns inte som att det då handlar om annat än att lyda Arslet i kombination med att Shinnimin radioaktivt får betala för synder då han lirade för Läjkers.
Kommentera